Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Comfort Hotel Børsparken

Modernt cityhotell med fantastisk utsikt över Oslos nya operahus. Centralt läge och omgivet av byggnader i vacker nyrenässans och jugendstil. Närhet till transporter, sevärdheter, caféer och restauranger.

Hitta pris och boka

 • Comfort Hotel Børsparken

  I priset ingår båtresa tur/retur Strömstad - Sandefjord, Övernattning i dubbelrum med frukostbuffé och Wi-Fi på hotellet.

  Dubbelrom Från 636:- per person Beställ

+1
Klicka på bilden för att öppna fotogalleriet.

Om hotellet

Comfort Hotel Børsparken är ett nyrenoverat hotell som ligger i hjärtat av den norska huvudstaden, med gångavstånd till det mesta. Några få minuters promenad tar dig till Operan, Akershus fästning, Slottet och andra kulturella utbud. Gillar du att shoppa har du lika nära till köpcentra och Oslos shoppinggata nummer ett; Karl Johan.

Att ta sig till och från hotellet är enkelt vare sig du kommer med bil, båt eller tåg, då du har omedelbar närhet till Centralstationen, tunnelbana, spårvagn och E6/E18.

Hotel Børsparken erbjuder möjligheten till en hälsosam vistelse, med fokus på sunda frukostalternativ och ett välutrustat gym med modern utrustning och professionella instruktörer.

Faciliteter

 • Faciliteter

  • Self-service Check-in
  • Gratis kaffe och te dygnet runt
  • Ekologisk frukostbuffé
  • Gym
  • Djurvänligt - utvalda rum för dig och din fyrbenta vän

Användbar information

Avstånd
3 minuters gångavstånd till Oslo S och Flygtågsterminalen. För dig som kommer med bil, så finns det parkeringshus i närheten.
Rum
Hotellet har 248 moderna hotellrum med ljus skandinavisk inredning, kabel-tv och gratis trådlöst internett. Vissa rum har utsikt mot Operan och hamnområdet, andra har rum som är vända mot en tyst bakgård.
Vad ingår?
Alla våra hotellpriser är inklusive båtresa i 3-stjärnig invändig hytt (Oslo-Kiel t/r) och hotellövernattning med frukost.
Kontaktinformation

Hemsida
www.nordicchoicehotels.no

E-post
cl.ernst@choice.no

Telefon
+47 22 47 17 17

Adress
Tollbugaten 4, 0152 Oslo