Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Mat och dryck Strömstad - Sandefjord

Matupplevelser

bufférestaurang och café

I bufférestaurangen har du ett stort urval av varma och kalla rätter, samt drycker till maten. Avsluta med en välsmakande dessert. Vårt café serverar snabbmat, lättare rätter och varma och kalla drycker.

Reservera bord

På populära överfarter kan det fort bli fullt i bufférestaurangen. Vi rekommenderar därför att du reserverar bord, antingen samtidigt som du bokar din resa, eller ring 0526-620 00.

Allergi

Även matallergiker kan njuta gott av våra buffébord. Här hittar du ett stort utbud av glutenfria rätter och de är tydligt märkta så att du lätt fram.

Vegetarisk mat

Ombord hittar du ett välsmakande utbud av rätter/tillbehör som är anpassade för vegetarianer och veganer. Välj mellan olika sallader, vegetarisk lasagne, grönsaksgrytor och mycket annat. De vegetariska och veganska rätterna varierar något efter säsong, och utbudet varierar från fartyg till fartyg.

Chambre Separée

Ska du fira något, hålla en presentation eller arrangera en kick-off? Buffé-restaurangen på Color Hybrid har tre separata rum, Chambre Separées, med komplett konferensutrustning.

Matupplevelser

Välkommen om bord

«Jeg liker satsningen på kortreiste råvarer og at mye kommer rett fra bonden»

Ole Johnny Andersson, 1. kokk på Color Hybrid