Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Mat och dryck Color Viking

Ombord kan du välja mellan flera spännande maträtter. I bufférestaurangen har du ett stort urval av varma och kalla rätter, samt drycker till maten. Avsluta med en välsmakande dessert. Vårt café serverar snabbmat, lättare rätter och varma och kalla drycker.

Buffé

Oslofjord Bufférestaurant

Frukostbuffé

Dagen blir, som känt, bäst om du startar med en ordentlig frukost, och det har vi tagit fasta på i vår bufférestaurang. Till frukost dukas buffébordet upp med ägg, bacon, otaliga varianter av pålägg, bröd, frukostflingor och frukt, ja kort sagt allt du kan förvänta att finna på en frukostbuffé.

Drycker som ingår: Mineralvatten, mjölk, juice, kaffe och te.

Förmiddagsbuffé

Förutom det frestande urvalet på frukostbuffén blir också bacon och rostbiff med tillbehör, sallad, en varm fisk och kötträtt serverad på förmiddagsbuffén. Tårta står framme till den som har plats för något sött efter maten. 

Drycker som ingår: Mineralvatten, mjölk, juice, kaffe och te.

Lunchbuffé

Om du reser på förmiddagen, så är det lunch som serveras i bufférestaurangen. Välj bland varma och kalla rätter, kött, fisk, skaldjur och grönsaker. Tänk också på att ge utrymme för lite glass eller en kakbit som avslutning på den goda måltiden från dessertbordet.

Drycker som ingår: Öl, vin, mineralvatten, mjölk, juice, kaffe och te.

Kvällsbuffé

Om du reser på eftermiddagen kan du njuta av vår rika kvällsbuffé, inspirerad av olika årstider. Här hittar du det bästa av det mesta. Färska skaldjur, saftiga kötträtter, fiskrätter och läckra sallader serveras. Dessutom kan du försörja dig från vårt underbara dessertbord.

Drycker som ingår: Öl, vin, mineralvatten, kaffe och te.

Café Color Viking

Om du önskar en lättare måltid, rekommenderar vi ett besök i vårt café ombord. Här kan du välja bland baguetter, sallader, fastfood samt varma och kalla smårätter. God glass, dricka och kaffe finner du också här.

I anslutning till caféet finns det ett nytt och fint lekrum.

Bar & Lounge

Baren är en perfekt plats att sitta ned med något gott att dricka och njuta av utsikten. I helgerna kan du också dansa till livemusik.

Baren är en naturlig samlingspunkt efter en bättre måltid i en av restaurangerna. Här kan du koppla av, dricka gott och njuta av den vackra utsikten. 

Baren har fulla rättigheter och fungerar också som konsertlokal och arena för större föredrag.