Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Riktlinjer för medlemskap i Color Club

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 180,- per person per år. Medlemskapet är personligt och för att kunna få medlemsförmånen måste du själv vara med på resan.  

Nya medlemmar

Du registreras som medlem i Color Club vilket betyder att Color Line skickar hem till dig erbjudanden som motsvarar de intressen som du angett på anmälningsblanketten.

Nya medlemmar kan dra nytta av sina medlemserbjudanden så fort de blivit registrerade i vårt medlemskartotek och har mottagit medlemskortet i posten.

Bokning

Ditt medlemsnummer skall alltid registreras hos oss vid beställning av resa. Endast på det sättet kan vi registrera din resa så att du får poäng på ditt bonuskonto. Om flera medlemmar reser på samma resa kan resan registreras på varje medlemskort. Varje överfart ger dig poäng. Den enda gång du inte får poäng är när du reser på en bonusresa, presentkort eller gratis resor.

Bonusresor

När du registrerat tillräckligt många poäng till en bonusresa skall du boka din resa hos oss på Color Line, tel: 0526-62000. Ur Color Club medlemsblad framgår vilka bonusresor vi har för den aktuella perioden.

Bonuspoäng Strömstad-Sandefjord

Varje överfart ger 20 poäng
Bil enkel väg ger 20 poäng

Intjänade bonuspoäng skall användas inom 2 år. Du är välkommen att ringa till vår bokningsavdelning 0526 62000 för upplysningar om hur ditt bonuskonto ser ut.

Ett poäng = En krona

Du kan betala de flesta Color Club erbjudanden med dina poäng. Resa som inkluderar mat går dock inte att betala med poäng. Vid betalning av resan är ett poäng = en krona.