Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.
Hitta pris och beställ

Hotel i Langesund

Om Langesund

Upplev Langesund

I den mysiga skärgårdsstaden Langesund kommer du helt inpå den fantastiska naturen. I stadens centrum finns det många välbevarade och restaurerade byggnader från slutet av 1700-talet. Området runt Langesund är känt för sin intressanta flora och geologi.

Langesund är perfekt för barnfamiljer då du hittar många grönområden och goda badmöjligheter. Sommartid avlöser arrangemangen i Langesund varandra; musikfestivaler, konserter och matfestivaler och shopping i staden är mysig med trevliga handelsgator och små specialbutiker.

+2
Klicka på bilden för att öppna fotogalleriet.

Langøya

Langøya är en öpärla som ligger precis utanför Langesund. Ut till ön går det färja och det är ett fantastiskt fint friluftsområde med goda fiske- och badplatser. Du kan också besöka Langøytangen fyr här som ligger på sydspetsen.

Badeparken i Langesund

Den 4.000 m2 stora vattenparken hör till Quality Hotel & Resort Skjærgården och är ett riktigt vattenparadis för hela familjen, både sommar som vinter. Känn fart och spänning i vattenrutschbanan, hoppa i vågorna eller simma ut i det fina uteområdet. Det finns också ångbastu, bubbelbad och en egen plaskbassäng för de allra minsta. Till våra resenärer erbjuder vi Quality Hotel & Resort Skjærgården i en förmånlig paketresa.

Cykling längs kusten

Det är skyltat och tillrättalagt för att cykla i skärgården omkring Langesund. Cykelleden går förbi campingplatser och flera utmärkta bad- och fiskeplatser. Leden är en del av den internationella cykelleden runt Nordsjön.

Nyttige länkar

Visit Telemark

Visit Telemark har tips til aktiviteter og upplevelser i regionen

Visit Telemark

Wrightegaarden

Populär restaurant, med utomhus konserter i sommarhalvåret.

https://wrightegaarden.no

Trip Advisor

Hitta dom bästa restaurangerna i Langesund

Tripadvisor