Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Resor till Langesund

ÖVERNATTNING OCH BÅTRESA

Utvalda Hotell i Langesund

Om Langesund

Upplev Langesund

I den mysiga skärgårdsstaden Langesund kommer du helt inpå den fantastiska naturen. I stadens centrum finns det många välbevarade och restaurerade byggnader från slutet av 1700-talet. Området runt Langesund är känt för sin intressanta flora och geologi.

+2
Klicka på bilden för att öppna fotogalleriet.

Langesund är perfekt för barnfamiljer då du hittar många grönområden och goda badmöjligheter. Sommartid avlöser arrangemangen i Langesund varandra; musikfestivaler, konserter och matfestivaler och shopping i staden är mysig med trevliga handelsgator och små specialbutiker.

Langøya

Langøya är en ö pärla som ligger precis utanför Langesund. Ut till ön går det färja och det är ett fantastiskt fint friluftsområde med goda fiske- och badplatser. Du kan också besöka Langøytangen fyr här som ligger på sydspetsen.

Badeparken i Langesund

Den 4.000 m2 stora vattenparken hör till Quality Hotel & Resort Skjærgården och är ett riktigt vattenparadis för hela familjen, både sommar som vinter. Känn fart och spänning i vattenrutschbanan, hoppa i vågorna eller simma ut i det fina uteområdet. Det finns också ångbastu, bubbelbad och en egen plaskbassäng för de allra minsta. Till våra resenärer erbjuder vi Quality Hotel & Resort Skjærgården i en förmånlig paketresa.

Cykling längs kusten

Det är skyltat och tillrättalagt för att cykla i skärgården omkring Langesund. Cykelleden går förbi campingplatser och flera utmärkta bad- och fiskeplatser. Leden är en del av den internationella cykelleden runt Nordsjön.

Nyttige länkar

Visit Telemark

Visit Telemark har tips till aktiviteter och upplevelser i regionen

Visit Telemark

Wrightegaarden

Populär restaurant, med utomhus konserter i sommarhalvåret.

https://wrightegaarden.no

Trip Advisor

Hitta dom bästa restaurangerna i Langesund

Tripadvisor