OBS! Ändringar på sträckan Strömstad.-Sandefjord -

Under en begränsad tid kommer Color Hybrid att segla mellan Strömstad och Larvik.

Läs mer
Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Resor till Tønsberg

Hitta pris och beställ

Hotell i Tønsberg

Norges äldsta stad har ett perfekt läge på östkusten och en levande stadskärna och livligt uteliv på bryggan.

Om Tønsberg

Tönsberg är en spännande stad med rik historia från bl.a. sjöfart och valfångst. I dag är staden ett livligt centrum för handel och utbildning och det är också ett populärt resmål om sommaren med sin vackra skärgård, yrande uteliv, konserter, skådespel och sommarrevyer. 

Tönsberg är ett riktigt sommarparadis med sin vackra skärgård, livliga båt- och badliv längs  havsvikar, klippor och sandstränder.

Både den vackra skärgården och lummiga skogsområden med idylliska insjöar ligger nära till hands. Enligt invånarna själva är detta dessutom en av Norges mest soliga städer!

Upplev Tønsberg

Shopping

Köpcentret "Farmandstredet" ligger mitt i centrum och är en naturlig utgångspunkt för shopping. Det finns också många små och trevliga affärer i centrum och längs piren.

Mat och dryck

Tønsberg har många möjligheter för dig om du letar efter en god lunch, en fullständig måltid eller bara en kall drink i solen. Längs kajen och i de trevliga gatorna finns ett enormt utbud av barer, kaféer och restauranger att tillgodose alla smaker.