Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Telemark - Nära till allt

Nära Norge och med underhållningen precis utanför stugdörren erbjuder Telemark tusentals trygga upplevelser hela vintersäsongen.

En guldgruva för barnfamilijer

Upplev Telemark

Norges suveränt största skidområde ligger nära Sverige. Det tar bara några timmar från det att bilen är packad tills ni landar mitt i skidterrängen i Telemark.

Och vilken terräng. Avskilda barnområden, pulkabackar och breda pister som en boulevard för de små och nybörjarna. Utmanande pister och prisbelönta terrängparker för de vana och de vilda. Och längdskidåkning i långa banor för alla från barn till mor- och farföräldrar. Just mångsidigheten kännetecknar Telemark och gör området till det mest uppenbara valet för en härlig skidsemester för hela familjen.

+1
Klicka på bilden för att öppna fotogalleriet.

I Telemark hittar ni våra utvalda skidestinationer: Vrådal, Rauland och Gaustablikk, som alla erbjuder ett brett utbud av underhållning och utmaningar under säkra förhållanden. För de minsta, tonåringen, föräldrarna och mor- och farföräldrarna – och oavsett om ni gillar utförsåkning, längdskidåkning, snowboard eller trickskidåkning.

Kort sagt är Telemark en guldgruva för barnfamiljer som både ser fram emot att dela upplevelser tillsammans – och utforska dem var för sig.

Telemark destinationer
Inspiration

Läs mer om Telemark