Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Resa med barn Strömstad – Sandefjord

om bord

Upplevelser för barn

Fartygen har massor av roligheter för barn i alla åldrar, med flera lekrum, spännande spel och lekplatser ute på däck. Här kommer barnen att känna sig extra väl omhändertagna. Under skollov och på helgerna är Captain Kid på plats på scenen med en föreställning och sjömanssäcken full av spännande aktiviteter.

Matupplevelser för de minsta

Det finns en särskild barnbuffé i bufférestaurangerna och flera barnvänliga rätter i kaféet.

Barnleksaker, kläder m.m.

Butikerna ombord har ett stort utbud av barnkläder och populära barnleksaker.

Lekplatser

Båda fartygen har flera lekplatser. På Color Hybrid finns det ett särskilt lekrum i anslutning till buffén och en lekplats ute på däck.

Roligt för barnen

Captain Kid Show

Captain Kid och miljömatroserna

Varje lördag och söndag finns Captain Kid och hans vänner ombord med en spännande och rolig familjeföreställning. Dessutom arrangerar de skattjakter och bjuder på massor av skoj för barnen.

I föreställningen träffar vi de tre vännerna Frida, Rikke och Alvin och får följa deras kamp mot föroreningen av havet. Valen Valentina har blivit täckt av oljespill och kan inte längre dansa. Captain Kid kan även berätta att sjöstjärnorna i havet har börjat förlora sina vackra färger. Något måste vara allvarligt fel, men ingen vet vad. Frida, Rikke och Alvin är förfärade. De tre beslutar sig för att hjälpa Captain Kid att ta reda på vad som har hänt.

Passar för: barn i åldrarna 4–12 år