Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Taxfree och shopping Strömstad - Sandefjord

Shopping

Shoppa taxfree ombord

I TAXFREE och TREND hittar du alla de bästa erbjudandena ombord. Color Club-medlemmar får 10 % rabatt på de flesta produkter. Låt dig inspireras till din shoppingresa, här finns mycket att spara!

Shopping

Color Hybrid

Ombord på Color Hybrid väntar 2 000 kvadratmeter med shoppingglädje. Tre nya butiker, som spänner över två däck, erbjuder ett stort utbud och riktigt bra priser. Butikerna har smarta lösningar som förenklar shoppingturen – och dessutom en spektakulär havsutsikt.

Color Shop

Här kan du inspireras av säsongens trender och snygga märkesvaror – och hitta presenter till någon du gillar – medan du genom det stora panoramafönstret i fartygets akter ser Færder fyr passera.

Color Shop sträcker sig över drygt 800 kvadratmeter och har av ett stort utbud av kläder, skor och accessoarer för hela familjen, liksom leksaker, sportutrustning, elektronik, presentartiklar och mycket annat.

Taxfree Market

14 kassor, gott om plats mellan hyllorna och mer än 1 100 kvadratmeter med parfymer, godis, dryckesvaror och tobak till taxfree-priser – allt är redo för en härlig shopping-upplevelse.

Smarta förvaringsboxar för dina fynd gör att du kan röra dig fritt på fartyget utan att behöva tänka på shoppingkassarna.

Förutom sortimentet du redan är van vid finns det även många spännande nyheter.

Deli Shop

Delikatesser till bra priser. Drygt 100 kvadratmeter med vardagsprodukterna du inte kan få nog av och exklusiva produkter som du inte hittar någon annanstans – allt av hög kvalitet till billiga priser.

Här hittar du bland annat säsongens delikatesser, klassiker som innerfilé av lamm, gris och nöt, serrano- och parmaskinka, ankbröst och confiterad anka, liksom basprodukter som olivolja, färska ostar, kryddblandningar och marmelader.

På många av matvarorna sparar du mer än 50 % jämfört med priserna i Norge. Ofta är maten även billigare än i Sverige.

Kvoter

Tullreglerna är olika beroende på om du varit utanför landets gränser mer eller mindre än 20 timmar och om du reser till eller från Norge. 

Öppettider

Butiken öppnar 15 minuter efter avgång och stänger 15 minuter före ankomst.

Boardingkort

För att köpa tullfritt måste du visa upp ditt boardingkort.