Den webbläsare du använder är för gammal. Uppgradera din webbläsare eller ladda ner en annan webbläsare som Google Chrome eller Firefox.

Mat och dryck Color Hybrid

Matupplevelser

Nya matupplevelser med samma goda kvalitet

Njut av god mat och något gott att dricka på något av fartygets tre matställen, som alla har en fantastisk havsutsikt. Välj mellan en buffé, ett kafé eller frestande smårätter i baren.

Koster Buffet

Stor och riklig buffé med hälsosamma råvaror

Välkommen till en upptäcktsfärd bland välkända och nya, spännande smaker, med fokus på säsongens råvaror och lokalproducerad mat. Här hittar du garanterat något du gillar och du kan äta så mycket du vill.

Förmiddagsbuffé

Serveras på: Avgången från Sandefjord kl. 10.00

Njut av en härlig förmiddagsbuffé med kalla och varma rätter. Välj bland smoothies, granola, färskpressad apelsinjuice m.m. Du kan äta så mycket du vill och du behåller din sittplats under hela resan.

Mineralvatten, mjölk, juice, kaffe och te ingår.

Pris: Från 189 SEK (barn från 95 SEK)

Lunchbuffé

Serveras på: Avgången från Strömstad kl. 13.40

Välj bland utsökta kalla och varma rätter. Här hittar du klassiska lunchfavoriter och ett stort utbud av fiskrätter, skaldjur, kötträtter, sallader, grönsaker och charkuterier. Kom bara ihåg att spara lite plats för efterrätten. Från vårt dessertbord kan du förse dig med tårta, glass och andra söta frestelser. Du kan äta så mycket du vill och du behåller din sittplats under hela resan.

Öl, vin, mineralvatten, mjölk, juice, kaffe och te ingår.

Pris: Från 199 SEK (barn från 100 SEK)

Klicka på bilden för att öppna fotogalleriet.

Kvällsbuffé

Serveras på: Avgången från Sandefjord kl. 17.00.

Vi serverar en riklig och varierad buffé med något för alla smaker. Välj bland ett stort utbud av traditionella rätter, säsongens specialiteter och lokalproducerade frestelser.

Våra kockar trancherar varje dag perfekt stekt och mycket mört kött, och du kan välja mellan en massa spännande tillbehör. Dessertbordet är fullt av frestelser som tårtor, glass och annat gott. Du kan äta så mycket du vill och du behåller din sittplats under hela resan.

Öl, vin, mineralvatten, mjölk, juice, kaffe och te ingår.

Pris: från 299 SEK (barn från 150 SEK)

medhavd mat

Det är inte tillåtet att äta medhavd mat ombord på Color Hybrid.

Allergi

Även matallergiker kan njuta gott av våra buffébord. Här hittar du ett stort utbud av glutenfria rätter och de är tydligt märkta så att du lätt fram.

Vegetarisk mat

Ett välsmakande utbud av rätter/tillbehör som är anpassade för vegetarianer och veganer. Välj mellan olika sallader, vegetarisk lasagne, grytor och mycket annat. De vegetariska och veganska rätterna varierar något efter säsong, och utbudet varierar från fartyg till fartyg.

För barn

Slappna av och njut av en måltid med familjen. Med ett eget lekrum och en egen buffé för barnen är bufférestaurangen ett populärt val för hela familjen.

Kaféet Spiseriet

Perfekt för en liten matpaus

Saftiga hamburgare, fräscha sallader, tårtor, nybakade bullar och en massa annat gott!

Fartygets kafé kan fresta med såväl kalla som varma rätter. Njut av en saftig hamburgare, fräscha sallader eller traditionella varmrätter – eller prova någon av våra klassiska maträtter med en ny twist.

Spiseriet har även fått ett eget lekrum, vilket passar perfekt för barnfamiljer som behöver en liten paus.

Var? Spiseriet hittar du på däck 7.

Förbeställning: Endast för grupper. Platser kan förbeställas för grupper om minst 20 personer.

Öppettid: Öppnar när fartyget avgår och stänger vid dess ankomst.

Utsikten Bar & Lounge

Välkommen in i Color Hybrids vardagsrum – Utsikten Bar & Lounge. Med plats för över 400 gäster, en stor LED-skärm, ett dansgolv och en egen scen står allt redo för ett varierat utbud av evenemang, konserter och föreläsningar.

Chambre Separée

Ska du fira något, hålla en presentation eller arrangera en kick-off? Buffé-restaurangen på Color Hybrid har tre separata rum, Chambre Separées, med komplett konferensutrustning.